Pelene od bambusa – Prirodne i zdrave dečije pelene

ZDRAVE-PELENE-OD-BAMBUSA

Zašto pelene od bambusa?

• Ako trenutno imate bebu u pelenama, poslednja stvar o kojoj verovatno brinete je da li štetite životnoj sredini, medjutim, zapamtite da je upravo beba ta koja nasleđuje planetu.
Potrebno je 500 godina da se iskorišćene pelene za bebe razgrade. A kad se na kraju delimično razgrade, ostaje nam gomila toksina koji inficiraju naše divlje životinje, zemljište, vodu i hranu.
• Bebama je potrebno od 2.500 do 3.000 pelena za jednokratnu upotrebu od rođenja do prve godine života. To je skoro 3.000 pelena koje godišnje/po bebi šaljete na deponiju čak i pre nego što napune godinu dana.
• Bambus je jedna je od najbrže rastućih biljaka.
• Bambus usporava globalno zagrevanje.
• Bambus proizvodi 35% CO2 više nego drvo iste veličine.
• Bambus ima veću moć upijanje od drvene pulpe.
• Bambusova specijalna komponenta je bambusov quinone, koji je antibakterijski, antigljivični I upija mirise.

Dobro došli u EKO NAMAR – PRIRODNE I ZDRAVE DEČIJE PELENE OD BAMBUSA

EKO NAMAR DOO donosi prirodne proizvode za bebe na vaša vrata. Svaki proizvod je pažljivo testiran i sertifikovan. Svi proizvodi su “eco friendly” i ne sadrže štetne sastojke. Dakle, dok brinete o potrebama svojih mališana mi se brinemo da zaštitimo planetu.

EKO NAMAR DOO vam omogućava da date svoj doprinos očuvanju planete koju smo dobili samo na korišćenje a uspeli već značajno da uništimo.

Hajde da sklopimo prava partnerstva kako bismo našoj deci ostavili u nasledje čistu planetu za život …

Prirodni proizvodi

Kada odaberete EKO NAMAR doprinosite stvaranju zdravijeg okruženja i zelenije planete za naše buduće generacije. Vaš izbor je važan i ima ogroman uticaj na sutra.

Mala promena u našem izboru i ponašanju može da napravi ogromnu razliku u osiguravanju da našu planetu ostavimo onako plavu i zelenu kakvu smo je i dobili. Nemamo izbora da to prepustimo nekom drugom.

Odaberite EKO NAMAR
img

Sertifikati

s-4.jpg
s-3.jpg
s-2.jpg
s-1.jpg
s-5.jpg
s-6.jpg
s-7.jpg
s-8.jpg