Eco Boom Pants Pelene – L (76 kom)

5.399,00 rsd

ECO BOOM koristeći 100% bambusove netkane prirodne materijale, pravi pelene za bebe koje dostižu 70% biorazgradivosti za samo 150 dana. ECO BOOM pelene i pelene gaćice od bambusa su izdržljive, upijajuće i najodrživije dečije pelene na svetu za jednokratnu upotrebu sa nula štetnih materija kao što su TBT, antioksidanti, hlor, lateks, boja itd.

Eco Boom pelene napravljene su od kompostnih ekoloških materijala bez lateksa, PVC-a, TBT-a, antioksidanata, boje ili hlora na koži vaše bebe. Spoljni polibaks i kartonska kutija potpuno su biorazgradivi. Prirodno mekan poput svilenog bambusovog lista, bez upotrebe boje čini Eco Boom savršenim za bebe i malu decu sa hipersenzibilnom kožom. Prirodni bambusov gornji sloj i zadnji deo pelene koji diše, omogućavajući svežem vazduhu da cirkuliše i održava bebinu kožu suvom. Čisto beli dizajn bez ikakvog mastila za štampu. Super upijajuće jezgro – nemački materijal ima odlične upijajuće karakteristike, sposobnost da blokira vlagu, održavajući površinu suvom.

OK-Biobased sertifikat, SGS sertifikovao više od 70% stope biološke razgradljivosti od 150 dana. Koristi samo FSC sertifikovanu pulpu i tkivo za održivi razvoj.

Pokazatelj vlažnosti: Podsećam vas da je vreme da promenite pelenu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: EBDP-L076 Kategorija: Oznaka: Product ID: 2473

Dodatne informacije

Težina 3.3 kg
Veličina pakovanja

L4 (9-14kg)

Količina u pakovanju

76 komada