Poručivanje i plaćanje

ECO BOOM proizvode možete najednostavnije poručiti putem našeg sajta. Ako vam tokom poručivanja nešto nije jasno ili imate bilo kakvo pitanje slobodno nam se javite na info@ekonamar.rs ili telefon.

Pri pregledu proizvoda odaberite veličinu koju želite i kliknite na dugme Dodaj u korpu. Po poručivanju prvog proizvoda možete nastaviti kupovinu ili ukoliko ste odabrali sve što želite kliknite na dugme Pregled korpe pa na dugme Nastavite sa plaćanjem koja će vas preusmeriti na stranicu gde je potrebno da unesete svoje podatke. Registracija pri poručivanju proizvoda nije obavezna niti je neophodno da se ulogujete, ali će Vam olakšati kupovinu sledeći put, pošto će Vaši podaci ostati sačuvani.

U svakom trenutku klikom na ikonicu korpe možete pregledati proizvode koje ste izabrali i izvršiti promenu ukoliko je potrebno.

Kada popunite podatke za slanje potrebno je da izaberete način plaćanja. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, PDV je uključen u cenu. Plaćanje možete izvršiti pouzećem prilikom dostave ili direktnom uplatom na naš račun E-bankingom ili uplatom u banci ili pošti. Plaćanje pouzećem prilikom dostave podrazumeva plaćanje u gotovini kuriru kurirske službe.